Névjegy

Kedves Érdeklődő!

Köszönti Önt a Donátus Vendégház Pécsről!

A Mecsekre néző, csodás panorámával rendelkező csendes zsákutcában található a három szintes ház, melynek két szintje, 6 szobával áll vendégeink rendelkezésére.

A földszinten 3 db szoba (1 db 2 ágyas, 1 db 3 ágyas és egy francia ágyas pótággyal), 2 saját fürdőszobával, egyben zuhanyzó-mosdó és külön a wc-mosdó.
Felszerelt konyhasarok (indukciós főzőlap, mikró, vízforraló, kávéfőző, edények, evőeszközök, szűrt víz) a zárt teraszon.
A tetőtérben két szobás lakrész 5 főnek és egy szeparált, 3+1 ágyas (egyik francia ágy) szoba 5 főnek, saját fürdő, wc-vel, teakonyhával.
A kerti házban kemence, szauna és jakuzzi szolgálja a kikapcsolódást, melyek díj ellenében vehetők igénybe.

Minden szobában TV, (2 T-Home, 4 DIGI) a házban wifi, 2 szobában saját, a lépcsőtérben az egész házat fűtő-hűtő klíma van. A szigetelt házat szabályozható cirkó gázkazán fűt, napelemek segítenek az áram előállításában. A hulladékot szelektíven gyűjtjük, vendégeinktől is környezettudatosságot kérünk! 17-18 fő kényelmesen elfér.

Parkolni az udvaron lehet, ahol trambulin, gyermekhinta, gokard, lengőteke, bográcsozó szolgálja a kikapcsolódást. Alkalmanként vacsora elkészítését és zenés estek szervezését vállaljuk!
A gyalogosan elérhető Radó pincében Borkóstoló keretében ismerkedhet meg a pécsi borokkal. Radó István vendégházunkban is vállal kisebb borkóstolót!
Az Égervölgyi parkerdőnél Teca mama vendéglőjében szolid árakon étkezhet!

A házat 14-19 óráig foglalhatják el, távozás 10 óráig. Eltérő időpontot kérem jelezni!

A GPS-be a Donátusi út 2-t írják, majd a Karvaly dűlő 24-et! Így a széles úton jutnak hozzánk, egyébként a keskeny dűlőutakra navigál a GPS!

Pécs és a Mecsek, Siklós, Harkány, Orfű, Magyarhertelend, Szigetvár, Pécsvárad, Villány látványosságaival, fürdőivel, boraival ismerkedhet meg üdülése, pihenése során.

Várjuk vidékünk rendezvényeire, programjaira!

Pécsett távoktatásban részt vevő vagy munkát vállaló és a visszatérő vendégeink részére kedvezményt biztosítunk!